Svět je velký a pestrý. Je plný rozmanitých kultur a tím i zvyků, přesvědčení, nejrůznějších svátků a také stereotypů. Každé místo na světě má svoje kouzlo a energii. A my v AFS věříme, že stojí za to, začít svět objevovat kdykoli. Naše studijní programy začínají nejen na začátku školního roku, ale také v jeho polovině. Studuj s námi zahraničí od ledna 2025!

Kam se můžeš vydat?

Semestrální program v Argentině, 226 000 Kč

Obyvatelé nejznámější čtvrti v Buenos Aires si prý nemohli dovolit omítku a tak své domy natírali barvou, která v přístavu zbyla po nátěru lodí. Jak se tato čtvrť jmenuje?

 

 

 

Trimestrální program v Irsku, 234 500 Kč

 

V populárním seriálu Hra o trůny si “zahrála” tato tajemná buková alej, která se nachází v severním Irsku. Víš, v jaké scéně je?  

 

 

Roční program v Japonsku, 297 000 Kč

 

Který japonský hrad chráněný UNESCO je na obrázku? Je nejnavštěvovanějším hradem v Japonsku, nachází se na ostrově Honšu.

 

 

Semestrální program ve Španělsku, 203 000 Kč

 

Poslední středu v srpnu přiveze do města Buñol ve Valencii nákladní auto 150 tun rajčat a začne velká rajčatová bitva. Víš, jak se tato tradice jmenuje?

 

 

Semestrální program v Číně, 215 000 Kč

 

Legenda praví, že zmrzlina byla vynalezena v Číně a Marco Polo ji přivezl do Itálie. V Číně se prý vyráběla již v šestém století před naším letopočtem z bůvolího mléka, mouky a kafru.

 

 

Kompletní nabídku programů se začátkem v lednu 2025 najdeš zde.

O zkušenostech studentů se studiem v zahraničí si můžeš přečíst v sekci Aktuality.

Další odkazy: