Vydej se na své mezikulturní dobrodružství od ledna 2025!

Školní rok 2024/25 nám už začal a možná už přemýšlíš, čím si své studium zpestřit. Co takhle vyrazit na zahraniční studijní pobyt a zažít něco, co tě posune nejen jazykově, ale i lidsky? AFS ti nabízí jedinečnou příležitost prožít několik měsíců v zemích, jako jsou USA, Německo, Argentina, Bolívie nebo Chile. A vycestovat můžeš právě v polovině školního roku 2024/25 – v lednu nebo únoru. Na zahraničním studijním pobytu budeš žít s hostitelskou rodinou, budeš chodit do místní střední školy a samozřejmě – poznáš spousty nových lidí a naučíš se nový jazyk. Září je ten správný čas, kdy se můžeš k zahraničnímu studijnímu pobytu přihlásit!

Co je součástí zahraničních pobytů AFS?

  • Umístění v hostitelské rodině (hostitelská rodina se stará o stravování, ubytování, zkrátka o to, abys v novém prostředí získal/a svůj nový domov).
  • Letenku, popř. jízdenku do a z hostitelské země. (Vyber si z naší nabídky, kam tě to nejvíc láká).
  • Podpora organizace AFS před odjezdem, v průběhu pobytu a možnost angažovat se v AFS po návratu do ČR.
  • Mezinárodní zdravotní a úrazové pojištění.
  • Doplňkový program a setkávání v průběhu zahraničního pobytu
    Studium v zahraničí od ledna 2025

Kam můžeš vycestovat?

Nejoblíbenější destinace jsou určitě USA, Německo, Itálie nebo Švýcarsko. V lednu ale můžeš objevovat exotické země jako jsou:

Proč studovat v zahraničí s AFS?

  • AFS je jedna z nejstarších a největších organizací zabývajících se mezikulturní výměnou (založeno v USA před více než sto lety!)
  • AFS je nezisková organizace – finanční prostředky investované do studia v zahraničí jsou vynakládány k zajištění kvalitního vzdělávacího zážitku.
  • V AFS se angažuje mnoho absolventů programu, kteří ti pomůžou již před tvým vycestováním do zahraničí, v jeho průběhu, i po návratu domů.

Přijímáme přihlášky ke studiu v zahraničí od ledna 2025

Nezmeškej svou šanci a přihlas se v září ke svému zahraničnímu dobrodružství. Kapacita programů je omezena, a tak platí známé rčení – kdo dřív přijde, ten dřív mele. Je v pořádku, pokud si ještě nejsi na sto procent jist/jista, do které země chceš vycestovat. V kanceláři AFS rádi pomůžeme s výběrem ideální destinace.

Prvním krokem k zahraničnímu dobrodružství je vyplnění přihlášky. Hurá do toho – svět čeká, až ho začneš objevovat.

Odkazy